Summer of Love – Live muziek, 60’s style, peace out!

Peace out!
20.30

Zandfoort & the Summer of Love – wat een fantastische combinatie!

Summer of Love is een waar festijn van goede live muziek met The Beatkings & Concours Hippique met uitstekende muziek tussendoor van DJ Moreno & DJ TDK!

Na een uitverkochtie editie in 2018 wordt dit op onze laatste zaterdag neergezet om iedereen te bedanken vanuit onze 60er hart! Love, peace & hippieness. Zoek het op in het woordenboek en je de foto van eigenaar André van Gelderen staat ernaast. Wij kijken enorm uit naar deze authentieke aanvulling op onze Zandfoort Eindfeesten.

De live muziek

wordt verzorgt door The Beatkings

Zij nemen je een avondlang mee op een trip door de sixties, een baanbrekende, vernieuwende tijd. Ook voor de popmuziek! Daarbij wordt niet alleen Liverpool aangedaan, maar ook Manchester, Birmingham, Newcastle, Londen en de USA. Ons eigen landje mag in de vorm van de Nederbeat ook niet ontbreken.

Dus: Kinks, Troggs, Animals, Hollies, Dave Clark Five, Doors, Byrds, Lovin’ Spoonful, Cats, Golden Earrings en nog veel meer, en natuurlijk ook nog een aantal Beatles-nummers.

The Beatkings zijn:

Pim Vermeeren – Gitaar en zang
Peter Alberts – Drums en zang
Jurrie Zaat – Toetsen, gitaar en zang
Carel Walsemann – basgitaar en VW Kever

& Concours Hippieque:

De zestiger jaren mogen dan lang zijn vervlogen, haar idealen zijn nog altijd springlevend. Concours Hippieque springt in op de good vibrations van weleer met een prachtig repertoire van de mooiste liedjes uit die tijd. Verwacht melodische samenzang, virtuoos gitaargeluid en zwevende Hammond klanken, deze achtkoppige band vermaakt de oren én de ogen.

De Amersfoortse band begon in 2011 als een gelegenheidsformatie voor een themafeest. Het concept sloeg zo enorm aan dat er besloten werd in een vaste vorm verder te gaan. Inmiddels zijn de hippies niet meer weg te denken uit de regio en stromen de aanvragen voor landelijke festivals binnen.

Concours Hippieque bestaat uit:

Frank Stukker – gitaar
Ton Prins- gitaar
Ramon Doornekamp- zang, cajon
Roland Jenster- keys
Loesje Houtkoop- zang
Frenk Jansen- drums
Percy Huijer- bas
René van den Bedem- zang

 

Klik  hier voor tickets!