De Zandfoort Eindfeesten – laatste weekend oktober

JA JA, per 1 November gaat het dan eindelijk toch gebeuren- Zandfoort gaat dicht. SAD FACE!

Hoewel het al jaren op de planning stond, is het nu eindelijk zover. De plannen voor Nieuw Zandfoort liggen klaar en wij hopen zomer 2025 weer open te zijn in een nieuw jasje – met dezelfde lekkere strandvibe! (Of kom jij wat van die vibe wegkapen op onze veiling? ) 

Zandfoort- de eindfeesten!

Het meeste veelzijdige evenement van Amersfoort:

Salsadansen op donderdag 26 oktober, vrijdag na het werk door naar Ouwe Lulle Disco XL tot in de kleine uurtjes, zaterdag uitslapen en dan heerlijk slaperig de snuisterijen op de hippiemarkt bekijken met een bak koffie in je hand? Eenmaal wakker kan je van een laatste barbecue á la Zandfoort genieten en glijd je moeiteloos naar de Summer of Love om hier de zaterdagavond uit de dansen. En dan op zondag kan je nog even met de live muziek van Good Old Swing temidden van zwierende rokken en petticoat je weekend (en Zandfoort) af te sluiten. Hoe veelzijdig en heer-lijk genieten klinkt dat? Het beste van Zandfoort 19 jaar en jij kan er bij zijn. Met korting, daar houden wij van!

Hoe? Het Zandfoort Passe-Partout. In plaats van 5 losse kaartjes ter waarde van €67 totaal betaal je slechts €45!

Reguliere kosten:

Do 26 okt: Salsa aan de Eem €5
Vrij 27 okt: Ouwe Lulle Disco XL €12
Zat 28 okt: BBQ €17,50 en Summer of Love €17,50
Zon 29 okt: Good Old Swing €15
TOTAAL €67

Je hebt vrije keuze waar je bij wilt zijn, we vragen je alleen om je max een week tevoren (21 oktober) in te schrijven voor de barbecue mocht je daarbij aanwezig zijn zodat wij kunnen bestellen. Let wel- zonder tijdige inschrijving dus geen gegarandeerd plekje! Voor (indivividuele & passepartout eindfeest) tickets ga je naar de ticketsite (eindfeesten) of klik hier voor OLD XL tickets