Agenda

Good Old Swing

vierde zondag van de maand
16.00-20.00

Voetjes van de vloer op ons zondagmiddag-dansfeest!

more info

!GEANNULEERD! Let’s Dance & Drink – LGHBTIQ+ PARTAY

30
Sep 2023
Saturday

Helaas is dit evenement geannuleerd. Restitutie kaartjes mogelijk via Whatsapp organisatie.

Sorry folks!

VEILING – Eenmaal, andermaal: VERKOCHT!

20
Oct 2023
Friday
17.00 inloop, 18.15 start veiling

Al ja-ren krijgen wij de vraag of we die leuke lampen ook verkopen, die kleurrijke toiletrolhouders (geen leugen), de vrolijke bankjes, de zomerse picknickbanken, die gezellige halve maanbanken, etc etc etc en tot nu toe was ons antwoord helaas ‘nee’!

De leukste 

more info

ZANDFOORT – DE EINDFEESTEN MET KORTING!

De Zandfoort Eindfeesten. MET KORTING!

Zandfoort- de eindfeesten!

Het meeste veelzijdige evenement van Amersfoort:

Salsadansen op donderdag 26 oktober, vrijdag na het werk door naar Ouwe Lulle Disco XL tot in de kleine uurtjes, zaterdag uitslapen en dan heerlijk slaperig de snuisterijen op de hippiemarkt bekijken met een bak koffie in je hand? Eenmaal wakker kan je van een laatste barbecue á la Zandfoort genieten en glijd je moeiteloos naar de Summer of Love om hier de zaterdagavond uit de dansen. En dan op zondag kan je nog even met de live muziek van Good Old Swing temidden van zwierende rokken en petticoat je weekend (en Zandfoort) af te sluiten. Hoe veelzijdig en heer-lijk genieten klinkt dat? Het best van Zandfoort 19 jaar en jij kan er bij zijn. Met korting, daar houden wij van!

Hoe? Het Zandfoort Passe-Partout. In plaats van 5 losse kaartjes ter waarde van €67 totaal betaal je slechts €45!
Reguliere kosten:
  • Do 26 okt: Salsa aan de Eem €5
  • Vrij 27 okt: Ouwe Lulle Disco XL €12
  • Zat 28 okt: BBQ €17,50 en Summer of Love €17,50
  • Zon 29 okt: Good Old Swing €15
  • TOTAAL €67

Je hebt vrije keuze waar je bij wilt zijn, we vragen je alleen om je max een week tevoren (21 oktober) in te schrijven voor de barbecue mocht je daarbij aanwezig zijn zodat wij kunnen bestellen. Let wel- zonder tijdige inschrijving dus geen gegarandeerd plekje! Voor (indivividuele & passepartout eindfeest) tickets ga je naar de ticketsite (eindfeesten) of klik hier voor OLD XL tickets

OUWE LULLE DISCO XL – DE LAATSTE!

27
Oct 2023
Friday
21:30 - 01:30

Nieuw jaar, nieuwe feestjes!

Ouwe Lulle Disco is hier voor een aller-aller-laatste seizoen!  Lekkere muziek die iedereen mee kan zingen en die uiterst dansbaar is! Inloop vanaf 21 uur.

De aller-Aller-ALLER LAATSTE op Vrijdag 27 oktober – EEN XL NATUURLIJK!

more info

Summer of Love – Live muziek, 60’s style, peace out!

Peace out!
20.30

Zandfoort & the Summer of Love – wat een fantastische combinatie!

Summer of Love is een waar festijn van goede live muziek met The Beatkings & Concours Hippique met uitstekende muziek tussendoor van DJ Moreno & DJ TDK!

Na een uitverkochtie editie in 2018 wordt dit op onze laatste zaterdag neergezet om iedereen te bedanken vanuit onze 60er hart! Love, peace & hippieness. Zoek het op in het woordenboek en je de foto van eigenaar André van Gelderen staat ernaast. Wij kijken enorm uit naar deze authentieke aanvulling op onze Zandfoort Eindfeesten.

De live muziek more info